Încotro se îndreaptă turismul din România? Care sunt principalele provocări şi cum se pot implica principalii actori din sectorul turism pentru a genera acea dezvoltare economică de care România are atâta nevoie? Astfel de informaţii vor fi diseminate vineri 6 octombrie la conferinţa „Dezvoltarea durabilă a turismului în România” organizată de JCI Constanţa cu sprijinul Universităţii Ovidius Constanţa.
Organizaţia neguvernamentală JCI Constanţa îşi propune să reunească specialişti în turism, agenţi economici, bloggeri, asociaţii de profil şi instituţii publice care să dezbată şi să prezinte strategii de turism pentru dezvoltarea pe termen lung a serviciilor şi proiectelor din sectorul serviciilor de profil turistic.

Conferinţa „Dezvoltarea Durabilă a Turismului în România” îşi propune să atingă următoarele obiective:
– Prezentare Strategia Naţională de Dezvoltare a Turismului în România;
– Tendinţe în turismul românesc. Provocări şi soluţii;
– Panel de discuţii cu autorităţi şi specialişti;
– Rolul clusterelor în Turism;
– Marketingul locurilor;
– Turismul cultural;
– Criza personalului calificat în servicii.

Conferinta Dezvoltarea durabila a turismului in Romania

Conferinţa „Dezvoltarea durabilă a turismului în România” se adresează agenţiilor de turism, antreprenorilor din domeniul hotelier, serviciilor comerciale de tip restaurant, instituţiilor de cultură, primăriilor de pe litoral, dezvoltatorilor de proiecte tursitice, clusterelor de turism şi tuturor persoanelor interesate de turism şi networking în acest domeniu.
Conferinţa va avea loc la Campusul universitar din Aleea Universităţii nr 1, vineri 6 octombrie între orele 10.00 – 18.00 cu pauze de cafea şi prânz. Evenimentul „Dezvoltarea durabilă a turismului în România” face parte din programul Conferinței Naționale JCI România 2017 care se desfășoară în 5-8 octombrie pentru prima dată la Constanța.

Înscrierile se pot face online accesând linkul: https://goo.gl/7NfhDH

Detalii la telefon: 0722828121 sau pe adresa de e-mail office@jciconstanta.ro.

Taxa de participare este de 95 lei/persoană şi include sesiunile din intervalul orar 10.00 – 18.00 si două pauze de cafea (apa, cafea, patiserie, alune).

Early Bird până pe 4 octombrie: 55 lei.

Studenții și cadrele didactice din cadrul Universității OVIDIUS Constanța precum și reprezentanții din instituțiile publice au acces GRATUIT cu condiția de a completa formularul online de înscriere.

Taxa de participare se achită în contul bancar:
Junior Chamber Internaţional Constanţa
Cod IBAN: RO21BTRLRONCRT0235391701
BANCA TRANSILVANIA
La detalii plată, vă rugăm menționați: „Taxa Conferinţă Dezvoltarea Durabilă a Turismului în România”.

www.jciconstanta.ro

Despre JCI
Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.
La nivel internațional JCI are parteneriate cu Camerele de comert la nivel national si local, cu ONU si cu AIESEC, iar, în România, cu CCIRB – Camera de Comert si Industrie a României și a Municipiului Bucuresti, ANSIT – Agentia Națională pentru Sprijinirea Inițiativelor Tinerilor, JAR – Junior Achievement Romania și AIESEC.
În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară, dintre care amintim: Braşov, București, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Lugoj, Timişoara. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).