Bo-hoo-hooo!!! Sărbătoarea groazei poposește și la JCI Constanța. Vrăjitoare, mumii, schelete, fantome și vampiri sunt o parte din costumele sinistre și haioase pe care membrii JCI le vor purta pentru a crea o atmosferă de party specifică de Halloween.

Sâmbătă, 29 octombrie 2016, la Tomis Mall Constanța, între orele 17.00 – 20.00, JCI Constanța organizează a 13-a ediţie „Atelierul Zânelor”, de data aceasta fiind o ediție specială de Halloween. Atelierul Zânelor este un eveniment caritabil, prin care copiii pot face fapte bune și pot oferi cadouri altor micuți din familii nevoiașe.

Atelierul Zânelor de Halloween by JCI Constanța

Un număr de aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zânele înfricoșătoare și dovlecii hazlii ai JCI Constanța timp de 3 ceasuri. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere.

Activitățile din cadrul Atelierului Zânelor sunt următoarele:

  1. Atelierul Fantomei Dulci – Dulciurile sunt preferate copiilor și de această dată ei au ocazia să își etaleze abilitățile de cofetari. Își vor pune imaginația la treabă și,  cu ajutorul părinților, vor deveni creatorii unor fantome cremoase și a unor brioșe „scheletice” delicioase.
  1. Atelierul lui Bau Bau – Ca să fie în ton cu petrecea cei mici își vor pregăti măștile pentru Halloween. În compania membrilor JCI copilașii vor lucra pe șabloane puse la dispoziție și îi vor aduce în mijlocul evenimentului pe cele mai înfricoșătoare și haioase personaje de desene animate, Casper fiind unul dintre ele.
  2. Atelierul Spiritelor– După ce-am tăiat și decupat, trecem la colorat! Oferim copiilor posibilitatea să își coloreze măștile dând frâu liber imaginației.
  3. Atelierul Tarantula – deși copii se sperie mereu de paianjeni, de această dată ei își vor invinge teama și vor fi ei înșiși creatorii unor astfel de gângănii cu piciorușe de pluș.
  4. Atelierul Felinarelor – Înainte de plecare cu toții la felinare! Pentru a le lumina lungul drum spre casă, sub supravegherea ”dovleacului” JCI, fiecare copil va avea posibilitatea să creeze felinare magice din hartie creponată și borcane. Și pentru că este vorba de Halloween vom avea și o producție record la hectar de dovleci din hârtie, numai buni de puși la ferestre.

Pentru ca este o petrecere de Halloween, fiecare copilaș se va putea picta pe față și va fi ”transformat” într-un personaj înfricoșător de poveste. De asemenea, pe parcursul evenimentului cei mici vor participa la jocuri interactive în compania Clovnului Coco.  La finalul programului toti participanţii vor primi diplome.

 

Condițiile de participare presupun ca fiecare copil înscris la „Atelierul Zânelor” să aducă un mic cadou (hăinuțe în stare bună, jucării, dulciuri) pentru cazurile sociale selectate de Zâne şi o donație de 40 de lei de copil. Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului – UMANITARA de la Centrul de zi Agigea, din localitatea Agigea.

Evenimentul este recomandat pentru copii de 4-11 ani.

ÎNSCRIERILE SE FAC LA NR. DE TELEFON: 0725 566 575

Eveniment sustinut de: RIK, Hypermarket CORA, Trupa Sufletel, Dobrogea Grup, X-printing, Libertatea Cuvintelor și Supravegheri și Investigații Private.

Parteneri media: Evenimente-Constanta.ro, Magic FM, Kiss FM, Cuget Liber, Telegraf.