Google Atelierul Digital - Cum construim o prezenta onlinePentru ediția Atelierul Digital Google – Cum construim o prezență online? de Vineri, 6 Octombrie, îl avem alături de noi pe Adrian Enache, CEO @Omniperform.

Locurile sunt limitate aşa că nu uita să te înscrii pe www.atelieruldigital.com!

Cursul este gratuit și are o durată de aproximativ 3 ore și va fi bazat pe un studiu de caz făcut asupra unei companii reale, iar în cadrul acestuia vor fi abordate subiecte precum:
Strategii de promovare
Social Media
AdWords
Web Analytics

Adrian Enache, CEO Omniperform, va ține trainingul ”Digital Landscape Trends”.
După 10 ani de experiență, Adrian este CEO și fondator al OmniPERFORM – the neuromarketing omnichannel agency -, agenție care a dezvoltat o tehnologie de aliniere a mesajelor în campaniile de comunicare și Omnichannel Consultant Philip Morris International.
În paralel este speaker la conferințe internaționale/locale abordând subiecte precum Digitally-led Strategy, Omnichannel și e-Commerce, Media sau Conversion Rate Optimization și trainer în Omnichannel și Digital Commerce, Business Strategy, Media, SEM & PPC, Data Analytics & CRO.
De-a lungul timpului a coordonat sau a promovat business-uri și branduri cunoscute precum Praktiker, Microsoft, Ytong, Honda, Altex sau ING.

Atelierul Digital Google face parte din inițiativa la nivel europeană Growth Engine, prin care Google își propune să ajute tinerii să își dezvolte afacerea, cariera sau pur și simplu încrederea în forțele proprii. După cursul offline, poți continua cursul online (care este la rândul lui gratuit), iar după parcurgerea celor 23 de module de învăţare poți da examenul în urma căruia vei obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa. Pentru certificare online poți intra aici: https://learndigital.withgoogle.com/atelieruldigital/.

Evenimentul este organizat de @Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania.

Evenimentul este realizat în colaborare cu JCI România și JCI Constanța și se desfășoară în cadrul Conferinței Naționale JCI România 2017, ce va avea loc în Constanța în perioada 5-8 Octombrie 2017 –www.jciromania.ro/cn2017.