JCI Constanța impreuna cu Asociația Off-Road in Dobrogea, Active Training si PlayXP.net invită pasionații de activități în aer liber și adrenalină sambata, 17 mai, la ediția a 7-a a proiectului JCI PLAY 4×4, o modalitate non-conformista de a face business networking.

Organizatorii au ales un traseu off-road in Cheile Dobrogei unde vom vizita Lacul Tașaul, Gura Dobrogei, Pestera Liliecilor si alte obiective turistice deosebite din aceasta zonă. Participanții vor fi impartiți în echipe și vor avea de îndeplinit mai multe misiuni. Pe traseu se vor desfasura o serie de activitati antrenante: jocuri de strategie si de comunicare in cadrul fiecarei echipe formate .

Proiectul urmarește sa promoveze activitațile în natura și obiectivele ce pot fi vizitate pe traseul ales, unele locuri fiind accesibile doar pe teren accidentat. Participantii la JCI PLAY 4×4 vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre meleagurile Dobrogei și vor admira peisaje memorabile.

“Sarea și piperul” evenimentului le vor constitui jocurile pe echipe care se vor derula pe parcursul întregii zile, concepute de profesioniști în activități de team building (Active Training), menite să faciliteze interacțiunea dintre participanți.

Traseul ales de organizatori este ușor de parcurs de orice masină 4×4 dotată corespunzător. Pe parcursul traseului sunt zone în care se poate face off-road veritabil. Mașinile care doresc se pot opri cateva minute pentru a se bucura de terenul accidentat, dar nu este obligatoriu pentru toți participanții.

Persoanele care vor să participe la eveniment ori să afle informații suplimentare sunt rugate să ne contacteze telefonic (0766400181 – Ramona Leonida, responsabil cu înscrierile). Startul evenimentului se va da la sediul FORTE LIFE la ora 8.00, sambata 17 mai 2014.