JCI Constanța organizează o nouă ediție de Business Networking Event (B.N.E.) pentru femei de afaceri la restaurantul HARLEQUIN din Mamaia, joi 15 Martie 2018, ora 18:00.

BNE reprezintă o întâlnire inedită de afaceri unde poți descoperi noi oportunități în doar câteva minute! Speaker-ul acestei ediții va fi Oana Stan, brand manager Techir Cosmetics. Participantele sunt rugate să prezinte la eveniment cărți de vizită (minimum 23 bucăți).

afis BNE 15.03.2018

Luna martie este luna feminității iar această ediție va avea un format special dedicat în primul rând  femeilor antreprenoare.

Business Networking Event are drept scop interacțiunea între oamenii de afaceri, manageri sau persoane „cheie” din diverse companii sau organizații, membrii sau parteneri JCI Constanța și orice persoană interesată de noi parteneri sau colaboratori în afaceri.

Evenimentul este conceput sub forma de speed-dating. Fiecare participant va petrece câte trei minute, la aceeaşi masă, faţă în faţă cu un alt antreprenor,  astfel încât toți participanții să interacționeze unul cu celalalt, prin rotație, în cadrul evenimentului.

În acest interval, participantele vor avea timp să facă schimb de cărţi de vizită si să identifice oportunităţi de colaborare pentru afacerea proprie.

Junior Chamber International (JCI) consideră că networking-ul este cea mai simplă cale de a obține informații și cea mai ușoară metodă de a încheia colaborări în diferite domenii.

Dacă și tu îți doreșți să cunoșți oameni din diverse domenii, să-ți stabilești noi contacte care te pot ajuta în viitor să-ți dezvolți afacerea, te așteptăm la evenimentul nostru!

Considerăm că un astfel de eveniment este cea mai bună metodă de marketing pentru tine si business-ul tău. Îți poți extinde rețeaua de potențiali clienți și parteneri de afaceri, iar dacă ești în căutarea unui job, ai oportunitatea de a discuta cu potențiali angajatori.

Ți-am stârnit interesul? Dacă răspunsul este “da”, te așteptăm în data de                                               15 Martie, ora 18:00, la Restaurant  Harlequin din Mamaia, să faci un pas înainte în afacerea ta, cunoscând oameni din diverse domenii, care îți pot influența viața.

ÎNSCRIERI ȘI CONFRIMĂRI- Mihaela Rodeanu, Tel: 0723 190 829

Taxa de participare la eveniment este 50 lei/persoană. Participanții vor primi vouchere și premii din partea partenerilor la eveniment.

Locuri disponibile: 24

Taxa de participare se achită în contul JCI Constanța:

Junior Chamber Internațional Constanța, Banca Transilvania.

RO21BTRLRONCRT0235391701, CUI 33043911

Dovada plății se trimite pe adresa office@jciconstanta.ro

Detalii suplimentare despre eveniment găsiți pe:

JCI Constanţa îşi rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Organizator: JCI Constanţa

Coordonator Proiect: Cristian Munteanu, Tel: 0730 599 923

Președinte JCI Constanța 2018: Cristian Stancu, Tel: 0770 297 399

PR JCI Constanța: Mădălina Mihai, Tel: 0744 399 009

Parteneri eveniment: Restaurant Harlequin Mamaia, Fresh Media, X Printing, Cămara cu Merinde, Digitag,

Junior Chamber International (JCI)

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Junior Chamber International România

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Craiova, Prahova, Targu Mures, Galați, Suceava. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (Share Your Blood, Umanitara).

Be Better! Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla știri la zi și informații de ultima oră despre JCI Constanța.