Vino sa descoperi magia din ATELIERUL ZANELOR! JCI Constanta daruieste din magia sa la Atelierul Zanelor prin joc si multa distractie. Atelierul Zanelor este un eveniment CARITABIL, prin care copiii pot face fapte bune si pot oferi cadouri altor micuti din familii nevoiase.

Evenimentul se va desfasura SAMBATA, 4 APRILIE, la Forte Life, pe Bd. Tomis nr. 235, intre orele 10.00 – 13.00.

Atelierul Zanelor martie 2015

Un numar de aproximativ 60 de perechi formate din copii si parinti vor participa la activitatile organizate de Zane timp de 3 ceasuri. Prin rotatie, echipele vor participa la cele sase ateliere.

Activitatile din cadrul Atelierului Zanelor sunt urmatoarele:

1. Atelierul Zanei Primaverii – Zana Primaverii ii va invata pe copii sa creeze floricele si decoratiuni florale, iar cei mici vor putea prinde nasturasi pe rochia zanei.

2. Atelierul Zanei Sanatatii – Activitatea din acest atelier va consta in degustarea fructelor si legumelor aduse de Zana Sanatatii, precum si realizarea unor preparate sanatoase (salate, shake‐uri, cocktail‐uri) si prezentarea prin poveste a beneficiilor acestora.

3. Atelierul Zanei Traditiilor – Zana Traditiilor ii va indruma pe cei mici sa incondeieze ouale de Paste pentru a fi gata la timp pentru Iepurasul care le va duce altor copii.

4. Atelierul Zânei Dulcica – Unul dintre preferatele copiilor, atelierul Zanei Dulcica este coltul in care povestile prind gust prin realizarea figurinelor din ciocolată și marzipan precum și a altor bunatati dulci, sub atenta supravegere a Zanei Dulcica.

5. Atelierul Zanei Mastilor – In acest atelier copiii vor confectiona modele diferite de masti si se vor deghiza ca la un adevarat bal de primavara. Vor fi ajutati pentru realizarea costumelor de personajele haioase reprezentate de voluntarii JCI Constanța si de Zana Ingerasilor.

Conditiile de participare presupun ca fiecare copil inscris la Atelierul Zanelor sa aduca un mic cadou (hainute, jucarii, dulciuri) pentru cazurile sociale selectate de Zane. Aceste cadouri vor fi oferite in etapa a doua a evenimentului – PARTEA CARITABILA, in Saptamana Mare.

Varsta copiilor: 3-12 ani, taxa de participare este de 35 de lei (bani pentru materii prime)

INSCRIERILE SE FAC LA NR. DE TELEFON: 0725 566 575

Junior Chamber International (JCI)

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi ANNAN (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George BUSH Sr., Bill CLINTON, Gerald FORD, Richard NIXON, președintele Franței, Jacques CHIRAC, prințul ALBERT de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo OBUCHI, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan BIELECKI, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Junior Chamber International România

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în 10 orașe din țară, dintre care amintim: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Buzau, Craiova, Targu Mures, Ploiești. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

Be Better! Vizitati pagina de internet jciconstanta.ro pentru a afla stiri la zi si informatii de ultima ora despre JCI Constanța.