Ho Ho Ho! Sărbătorile vin!

În Constanța, Zânele JCI marchează inceperea sărbătorilor cu un eveniment inedit, un eveniment mult așteptat de părinți și copii. Așadar, Atelierul Zânelor își redeschide porțile, conform tradiției, duminica, 10.12.2017, ora 16:00, Hotel Ibis, sala Ovidiu.
Atelierul Zanelor editia a 15-a

JCI Constanța dăruiște magie la Atelierul Zânelor, prin joc si multă distracție. Invităm toți copiii, cu varste cuprinse intre 3 – 12 ani, alături de părinții lor la ateliere de creație, pentru a confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, dar cel mai important, să petreacă timp magic împreună, în familie, alături de zâne si animatori costumați în personajele favorite ale copiilor, precum: Elsa, Spiderman, Peter Pan si Tinker Bell.

Un număr de aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zânele JCI Constanța timp de 3 ceasuri. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere de creație.

Activitățile din cadrul Atelierului Zânelor sunt următoarele:


Atelierul Zânei Scrisorii: Una dintre tradițiile de iarnă preferate ale copiilor este redactarea scrisorii către Moș Crăciun. În cadrul acestui atelier, copiii își testează creativitatea, însa este și un prilej prin care părinții pot afla ce își doresc cei mici.

Atelierul Zânei Braduțului: La acest atelier, alături de Zâna Braduțului, copiii și părinții au ocazia să transforme un con obișnuit de brad într-un decor special și magic pentru brăduțul de Crăciun.

Atelierul Zânei Merindelor: Copiii sunt mai încrezători să guste preparatele atunci când și ei au contribuit la prepararea acestora. Ei bine, da, știm cu toții că prichindeilor le place la nebunie să se joace în bucatarie, iar de data aceasta primesc și ajutor de la Zâna Merindelor.

Atelierul Zânei Ornamentelor: Colorăm, lipim și ne distrăm. Zâna Ornamentelor îi așteaptă pe cei mici să confecționeze împreună cea mai frumoasă ghirlandă. Desigur, dacă cerem daruri multe, trebuie să găsim o modalitate de a-l impresiona pe Moș Crăciun, ținând cont de toate detaliile.

Atelierul Zânei Zăpezii: Frumoasa Zâna Zăpezii împreună cu părinții și copiii vor contribui la crearea unei imagini de poveste în cadrul acestui eveniment. Aceștia vor realiza cu ajutorul acuarelelor și hârtiei, fulgi de nea.

Ajuns deja la a 16-a ediție, Atelierul Zânelor, eveniment cu scop educativ și caritabil, își propune să aducă bucurie și zâmbete în dar nu doar copiilor din program, ci și copiilor ce provin din familii nevoiașe. Cum? Înscrie-te la eveniment și donează și tu un mic cadou (hainuțe, jucării, dulciuri sau alimente) pentru cazurile atent selectate de Zânele JCI. Acestea vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului – UMANITARA din comuna Lipnita., sat Cuiugiuc.
Participarea la eveniment presupune și o donație în valoare de 60 RON.

Locurile sunt limitate, așadar grăbiți-vă să vă inscrieți la numărul de telefon: 0732 883 443. Vă așteptăm să creăm împreună o „Poveste de iarnă”!!

Mulțumim partenerilor fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea în condiții optime: RIK – Papetarie si birotica, Hypermarket CORA, Party Baloony, Dobrogea Grup, Marian Nikitov – people photographer, Lorelay flowers, Fresh media, Rețeau de sănătate privată – Regina Maria,  X-printing – Creație si Producție Publicitară Constanța, Hotel Ibis, Șerban films, Exclusiv Auto, Mihaela Rodeanu makeup artist.

Parteneri media: Radio Sky, Cuget Liber, Telegraf Oline Constanța, Evenimente Constanța, Mihaela Bălăceanu.

______________________________________________________________

Despre JCI:

Junior Chamber International (JCI) este o organizație non-guvernamentală, non-profit formată din tineri cetațeni activi care au între 18-40 ani. JCI încurajează tinerii să devină proactivi în comunitațile lor, să preia inițiative și să rezolve provocările locale, cu impact sustenabil glabal și local. Astazi, JCI e structurată ca o federație a peste 100 organizații naționale, peste 5 000 de organizații locale și mai mult de 200 000 de membrii activi.

JCI Constanța numară în prezent 52 de membri activi si în ultimii ani a derulat numeroase proiecte cu impact în comunitatea locală, proiecte cu tradiție care au fost implementate cu multă muncă voluntară și aportul partenerilor fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea în condiții optime.

JCI Constanţa a obţinut numeroase premii la nivel naţional în ultimii ani, dar şi premii internaţionale la nivel european: „JCI Best Local Growth and Development Program” cu proiectul JCI PLAY 4×4 în 2014 la Conferinţa Europeană JCI din Malta şi distincţia „JCI Most Outstanding Local Organization” în 2015 la Conferinţa Europeană JCI din Istanbul.

Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla ultimile noutati si evenimente organizate de JCI Constanța.

Be better!